La Vila Joiosa ultima la creació d’una entitat de gestió per al seu polígon industrial

La Vila Joiosa ultima la creació d’una entitat de gestió per al seu polígon industrial

Compartir

L’ajuntament de la Vila Joiosa ha arrancat els tràmits per a constituir l’Entitat de Gestió i Modernització del polígon industrial de la localitat amb una reunió, aquest mateix dilluns, amb els agents implicats i propietaris de sòl en la zona, segons ha avançat a EFE l’alcalde, Marcos Zaragoza.

La reunió pretén establir les bases el que serà l’EGM del polígon *vilero per a definir estratègies de futur que garantisquen tant la seua viabilitat econòmica com el seu creixement, expansió i model de negoci.

“Portem set mesos de treball amb la Confederació de Polígons Industrials perquè ens estan ajudant a posar en marxa a l’EGM. Sense eixa entitat, el polígon podria veure compromés el seu futur, tant per a poder optar a ajudes com per a analitzar cap a quin model ha d’evolucionar”, ha explicat Zaragoza.

Continuar llegint a ALACANT PLAZA.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad