Les àrees empresarials d’Alacant aposten per l’economia circular

Les àrees empresarials d’Alacant aposten per l’economia circular

Compartir

La Unió Empresarial de la Província d’Alacant (UEPAL) va celebrar ahir, en les instal·lacions de Blinker España, una jornada que va posar de manifest el treball de les àrees empresarials de la província en pro de l’economia circular amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant, Cev Alacant i la EGM de Talaies.

Sota el títol Economia Circular en les Àrees Industrials de la Província d’Alacant’, aquesta trobada va posar en valor les iniciatives de simbiosi industrial que s’estan duent a terme en les àrees industrials de la província, dins d’un marc de col·laboració públic-privada amb la Diputació d’Alacant.

El vicepresident de UEPAL, Diego Menor, va inaugurar la jornada subratllant la rellevància de l’economia circular com un eix fonamental per al desenvolupament econòmic de les àrees industrials. En la seua intervenció, Menor va destacar: “l’economia circular és un motor clau per al futur de les nostres empreses. No sols es tracta de ser més sostenibles, sinó de generar valor econòmic i social a través de models innovadors. Des de *UEPAL volem ser impulsors d’aquest canvi, fomentant projectes que involucren a tots els actors del teixit industrial”.

Continuar llegint a ALICANTE PLAZA.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad