Reunió clau per a millorar el transport públic en les àrees industrials de Paiporta

Reunió clau per a millorar el transport públic en les àrees industrials de Paiporta

Compartir

Amb l’objectiu de millorar les connexions de les tres àrees industrials dels polígons de Paiporta, s’ha mantingut una reunió clau per a abordar propostes de millora en el transport públic. Des de la regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de l’ajuntament de Paiporta, es va aprofitar per a presentar importants peticions que busquen beneficiar a la comunitat local i desenvolupar millores en el transport públic de la zona. “La col·laboració entre les diferents entitats i autoritats és el millor camí per a aconseguir l’optimització de la infraestructura dels nostres polígons” explica Redó.

En la trobada van participar APIP (Associació de Polígons Industrials de Paiporta), José Antonio Redondo, regidor d’Economia, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta, Diego Román de FEPEVAL i Mar Martínez, Directora de l’Autoritat de Transport Metropolità de València.

Notícia completa en elperiodic.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad